De Vrouwelijke Toets

Van 15 juli t/m 16 september 2018 neem ik deel aan de expositie De Vrouwelijke Toets in Museum Møhlmann te Appingedam.

Kijk voor meer informatie op museummohlmann.nl.

Kunst aan de Vaart 2017

Zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 neem ik deel aan de elfde editie van Kunst aan de Vaart. Dit jaar ben ik samen met Lydeke von Dülmen Krumpelmann Artist in Residence. Met keramiek van Lydeke en schilderijen van mij verbeelden wij onze gezamenlijke herinneringen als jeugdvriendinnen aan de rijke natuur, oude cultuur en vergankelijkheid.

Ook het Drentse landschap, zoals het werd verbeeld in enkele schilderijen door oudere generaties von Dülmen Krumpelmann zal er te zien zijn. Daarnaast wordt een aantal archeologische vondsten getoond uit de Drentse bodem, die in het bezit zijn van de familie Hollema.

De connectie tussen de twee families en hun verbondenheid met de cultuur, de geschiedenis en het landschap van Drenthe op één adres samen gebracht: Vaart NZ 52.

Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaande website.

www.kunstaandevaart.nl

Expositie “Allemaal Beestjes”

Pillendoosje met hommelsVan zondag 23 april t/m donderdag 1 juni 2017 neem ik deel aan de expositie “Allemaal Beestjes” in Galerie Paterswolde. De opening is op zondag 23 april om 16 uur.

Kijk voor meer informatie op Facebook of de website van Galerie Paterswolde.

Deelname expositie “Intermezzo: van postzegel tot kaart”

Van 6 t/m 17 november 2016 neem ik deel aan de expositie miniatuurkunst in Galerie Paterswolde, getiteld “Intermezzo: van postzegel tot kaart”. Kijk voor meer informatie op Facebook, of ga naar de website van Galerie Paterswolde.

Zwaan in Elsevier

Zwaan Elsevier

© Copyright Floortje Hollema - Theme by Pexeto